Sebab balik kerja tepat pada masanya

Sebab Untuk Balik Kerja Tepat Pada Masanya

Spongebob pasti balik kerja tepat pada masanya memang perkara yang korang nantikan walaupun korang datang lewat. Kalau balik kerja awal, tu memang korang impikan. Tapi kadang-kadang biasa la, harapan tinggal harapan. Apa yang korang impikan biasanya tidak tercapai. Korang selalu sangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Tiba-tiba je kerja tu bertambah banyak sehingga korang tak sempat siapkan. Bos dah bising, korang dah pening. So korang terpaksa la jugak teruskan kerja korang walaupun separuh hati. Separuh hati lagi dah ada kat rumah atau dah sampai kat pusat-pusat karaoke.

Tapi memang betul, balik kerja tepat pada masanya memang penting. Kalau korang tak percaya, korang baca kat dalam gambar kat bawah ni.

 

Sebab balik kerja tepat pada masanya

Jangan lupa bagi bos korang baca gak ye..

Spongebob Tercekik dan Gambar

7 thoughts on “Sebab Untuk Balik Kerja Tepat Pada Masanya

  1. ni kalau letak kat opis kerja dulu ni mesti best,, brain wash secara halus,, tetapi aku yakin disudut hati kecil setiap bos mengakui perkara ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Notify me of followup comments via e-mail.

You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.