Apa Facebook Perlukan – A Picture is Worth a Thousand Words

Ok. kali ni nak sentuh pasal isu facebook. Korang biasa x add orang atau terima request orang kat facebook? Pastu kadang-kadang korang tak kenal pun sape mamat atau minah yang request nak jadi kawan kau tu. Kalau korang lelaki biasanya korang aprove je la kan. Tapi ada sesetengah orang merasakan yang perlu lagi satu button bila ada request friend tu..

Spongebob Tercekik dan gambar..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Notify me of followup comments via e-mail.

You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.