• Twitter
  • Twitter
  • RSS Feed

Posts Tagged ‘Video’

Kosong versi Spain vs Italy

Kosong versi Spain vs Italy

Siapa tengok bola Euro 2012 Spain menentang Italy? Bersempena dengan kekalahan Italy, hari ni Spongebob nak share lirik lagu merepek tah siapa cipta lagu Kosong versi Spain lawan Italy. Lagu […]

Hilang Handphone Dalam Sungai

Hilang Handphone Dalam Sungai

Bukan handphone Spongebob Tercekik yang hilang dalam sungai. Tak hilang kat mana-mana pun. Cuma post kali ni masih berkisarkan tentang video di Youtube tajuknya kisah phone. Saja nak share dengan […]

Milo Ais

Milo Ais

Spongbob Tercekik hari ni bukan nak cerita, tapi nak bagi pembaca tengok cerita milo ais. Video pasal milo ais ni bukan Spongebob Tercekik punya pun. Ambik dari Youtube je. Saja […]

Andai Anda Jatuh Cinta Atau Jatuh Hati

Andai Anda Jatuh Cinta Atau Jatuh Hati

Spongebob Tercekik kali ni nak berkongsi dengan pembaca tentang satu isu yang selalu dihadapi oleh kita sebagai manusia iaitu jatuh hati atau jatuh cinta. Jatuh cinta atau jatuh hati kepada […]

Video Berserta Lirik Gita Gutawa – Kembang Perawan (OST Sepi)

Video Berserta Lirik Gita Gutawa – Kembang Perawan (OST Sepi)

Hari ni Spongebob Tercekik nak kongsi satu lagu dari Indonesia yang menjadi OST kepada filem Malaysia. Siapa pernah tengok cerita Sepi? Spongebob tengok cerita tu dan Spongebob kategorikan Sepi tu […]