Hilang Handphone Dalam Sungai

Hilang Handphone

Bukan handphone Spongebob Tercekik yang hilang dalam sungai. Tak hilang kat mana-mana pun. Cuma post kali ni masih berkisarkan tentang video di Youtube tajuknya kisah phone. Saja nak share dengan pembaca. Video ni bukan Spongebob Tercekik punya. Hanya rekaan semata-mata. Tak de siapa-siapa punya handphone ¬†terlibat dalam cerita ni. Hopefully, tak de handphone siapa-siapa yang […]

Continue reading


Milo Ais

Spongbob Tercekik hari ni bukan nak cerita, tapi nak bagi pembaca tengok cerita milo ais. Video pasal milo ais ni bukan Spongebob Tercekik punya pun. Ambik dari Youtube je. Saja nak share cerita pasal milo ais. Kalau pembaca belum pernah tengok lagi, jomkita tengok sama-sama video pasal milo ais ni. Jom layan sambil minum milo […]

Continue reading


Video Berserta Lirik Gita Gutawa – Kembang Perawan (OST Sepi)

Hari ni Spongebob Tercekik nak kongsi satu lagu dari Indonesia yang menjadi OST kepada filem Malaysia. Siapa pernah tengok cerita Sepi? Spongebob tengok cerita tu dan Spongebob kategorikan Sepi tu salah satu cerita yang dihasilkan dengan kualiti yang baik dari sudut jalan ceritanya. Tak kurang dengan OST lagu filem Sepi tersebut iaitu lagu Kembang Perawan […]

Continue reading