Saya Sebenarnya Hebat – A Picture is Worth a Thousand Words

Saya Sebenarnya Hebat

Pernah tak kadang-kadang korang rasa down. Rasa diri korang tak berguna. Korang rasa macam orang sekeliling korang jauh lebih hebat daripada korang. Terror nya kawan korang tu da macam tahapĀ terrorist. Sedangkan korang bengap macam kambing, bebal macam lembu. Lebih ekstreme lagi korang rasa macam kalau korang mati pun takde kesan kepada dunia dan masyarakat sekeliling.

Continue reading


Bill Gates Penipu? – A Picture is Worth a Thousand Words

Kata-kata bill gates

Bill Gates? Siapa Bill Gates? Kalau korang tanya camtu kat Spongebob, Spongebob cekik-cekik korang. Apa punya soalan la. Jawapan mudahnya, Bill Gates ni orang penting yang bertanggungjawab membangunkan Windows dan merupakan salah sorang orang yang terkaya didunia ini. Cerita kali ni memerlukan korang mempunyai tahap intelektual yang tinggi sikit dan pengetahuan am ditahap sederhana. Kalau […]

Continue reading