Ramlah Ram feat Sleeq - Sesaat Kau Datang Album Cover

Ok. Putuskan aku dengan baik caranya ni sebenarnya lirik lagu. Hari ni Spongebob Tercekik nak share lagu Ramlah Ram tajuknya Sesaat Kau Datang. Lama tak dengar lagu Ramlah Ram ni. Oh, Tapi yang versi kali ni, lagu Sesaat Kau Datang Feat Sleeq yang Sleeq nyanyi english. Ramlah Ram nyanyi melayu la. Bila Spongebob buat research pasal lagu ni, macam-macam versi ada sebenarnya. Kalau korang search lagu ni, mungkin korang perasan yang lagu ni ada banyak version termasuk yang orchestra. Yang orchestra tu ala-ala instrumental. Maksudnya tak ada suara pun, muzik semata. Spongebob sebenarnya nak cari Sesaat kau datang versi melayu punya, yang si Sleeq cakap melayu tu, tapi puas mencari tapi tidak kesampaian. Tak ada orang share lagi rasanya. So, tak apa la. Yang ni pun cool gak. Kita share apa yang ada dulu. Nanti kalau korang jumpa sesaat kau datang yang sleeq bahasa melayu, bagi tau Spongebob yer. So macam biasa, lirik Sesaat Kau Datang dan mp3 untuk korang download Spongebob bagi kat bawah ni.

 

 Lirik Ramlah Ram ft Sleeq – Sesaat Kau Datang

Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri

Kau Mendekat
Kau Menjauh
Kau tinggalkan diriku
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku

(Alif)
Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together

(Syarif)
I hate to be cold but i got to let you go

Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela.
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Kerana ku manusia biasa

(Alif and Syarif)
Nothings easy girl
Nothings easy girl
Aint nothings easy i hope you understand me girl
Nothings easy girl
Aint nothing in this world
Could ever compare to what we had
Whats gone

Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat dijiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya (Tentu sayang)
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Kerana ku manusia biasa

Tiada salahku kepada dirimu
Kau buatku sengsara
Kau buat kecewa
Ku Harap ada karma
Yang datang kepadamu
kepadamu

 

Link Download Ramlah Ram feat Sleeq – Sesaat Kau Datang

Link Mediafire:  Ramlah Ram feat Sleeq – Sesaat Kau Datang

 

Bila Spongebob Tercekik Menyanyi.