• Twitter
  • Twitter
  • RSS Feed
Gwiyomi Wawa Zainal Cute

Gwiyomi Wawa Zainal Cute

Gwiyomi Wawa Zainal adalah salah satu gwiyomi yang Spongebob nak share pada hari ni.  Sebabnya Spongebob rasa gwiyomi ni satu benda yang cute. Ditambah lak dengan Wawa Zainal yang memang […]

Perempuan Sombong Perasan

Perempuan Sombong Perasan

Perempuan sombong? Ada orang kata perempuan sombong tu la mahal, ada kualiti dan bla bla bla. Yela, nanti kalau semua lelaki pun dia layan korang kata dia murah lak. Tapi […]

Politik – BN atau Pakatan?

Politik – BN atau Pakatan?

Umno, Pas, PKR, DAP yang mana korang sokong? Fuhhh, hari ni Spongebob cerita pasal politik la. Ganas dan panas tak? hehe. So, sebelum korang baca post tentang politik macam ni, […]

Firman Kehilangan

Firman Kehilangan

Sejujurnya ku tak bisa, hidup tanpa ada kamu aku gila. Begitulah lirik lagu Kehilangan oleh Firman. Lagu Firman Kehilangan adalah lagu daripada Indonesia yang Spongebob nak share pada hari ini. […]

Sahabat Najwa Latif ft Syamkamarul, Sleeq

Sahabat Najwa Latif ft Syamkamarul, Sleeq

Sahabat Najwa Latif Syamkamarul dan Sleeq ialah Spongebob Tercekik.  hoho. Lagu yang spongebob nak share hari ni adalah lagu yang bertajuk Sahabat nyanyian Najwa Latif feat Syamkamarul dan Sleeq. Syamkamarul […]

Page 4 of 26« First...23456...1020...Last »