• Twitter
  • Twitter
  • RSS Feed
Buat Duit Dengan Facebook – A Picture is Worth a Thousand Words

Buat Duit Dengan Facebook – A Picture is Worth a Thousand Words

Ok. Serius, ini cara yang paling berkesan membuat atau menghasilkan duit melalui Facebook. Mesti korang pernah dengar pelbagai cerita macamana buat duit dengan Facebook. Ada yang kata login logout Facebook […]

Tips Menang Tiru Cakap – A Picture is Worth a Thousand Words

Tips Menang Tiru Cakap – A Picture is Worth a Thousand Words

Pernah tak korang kecik-kecik sampai besar main tiru-tiru cakap. Maksudnya bila kita cakap dengan kawan kita tu, dia ulang balik ayat kita sebijik-sebijik.  Kadang-kadang mesti tension dengan orang camtu. Time […]

Apa Facebook Perlukan – A Picture is Worth a Thousand Words

Apa Facebook Perlukan – A Picture is Worth a Thousand Words

Ok. kali ni nak sentuh pasal isu facebook. Korang biasa x add orang atau terima request orang kat facebook? Pastu kadang-kadang korang tak kenal pun sape mamat atau minah yang […]

Beza Awal, Pertengahan dan Hujung Perkahwinan

Beza Awal, Pertengahan dan Hujung Perkahwinan

Kali ni Spongebob Tercekik nak membawa beberapa ungkapan yang biasa kita dengar tetapi berbeza mengikut status perkahwinan seseorang itu..

Anak Contoh

Anak Contoh

Dalam satu kelas darjah satu, seorang ustaz bertanya kepada pelajarnya “Kamu hendak ke mana? syurga atau neraka? siapa yang hendak ke syurga, angkat tangan!!” Maka semua pelajarnya pun mengangkat tangan […]

Page 20 of 26« First...10...1819202122...Last »