• Twitter
  • Twitter
  • RSS Feed
Bapa Pengemis, Tiga Anak di Universiti

Bapa Pengemis, Tiga Anak di Universiti

Ada ke seseorang yang menjadi pengemis tetapi mampu membesarkan anak-anaknya, sehingga anak-anak tersebut berjaya berada dekat universiti?

Bondan prakoso & fade2black – Ya Sudahlah OST Peluang Kedua

Bondan prakoso & fade2black – Ya Sudahlah OST Peluang Kedua

Kali ni Spongebob Tercekik nak share lagu Indonesia nyanyian Bondan prakoso dan fade2black tajuknya Ya Sudahlah. Spongebob Tercekik first time dengar lagu ni masa cerita Cerekarama Peluang Kedua yang ditayangkan […]

Cinta Orang Sains

Cinta Orang Sains

Siapa pernah belajar sains? Mesti hampir semua daripada kita pernah belajar sains kan. Paling tak masa sekolah rendah dulu mesti dah belajar kan. Ingat dengan tak ingat je la. So […]

BERSIH – Bodohnya Orang Melayu

BERSIH – Bodohnya Orang Melayu

Pertama sekali Spongebob Tercekik nak mintak maaf kepada sesiapa yang terasa dan kekasaran bahasa yang bakal terjadi disebabkan post ni dihasilkan ketika bengang yang tahap melampau dalam diri Spongebob kepada […]

Slam – Nur Kasih

Slam – Nur Kasih

Hari ni Spongebob Tercekik nak share lagu Nur Kasih nyanyian Slam. Serius best lagu ni. Rentak lagu Nur Kasih ni agak  rancak ala ala rock kapak macam tu. Tapi lirik […]