Sotong goreng tepung

Hari tu Spongebob decide nak ber shell out. So google punya google, terjumpa satu restoran Ocean Hauz ni dikatakan salah satu restoran shell out yang terkenal la. Maka Spongebob pun terus ke Bandar Baru Bangi untuk mencari Ocean Hauz ni. Korang boleh Waze je location restoran Ocean Hauz.

 

So sesampainya di sana baru lepas Maghrib, orang masih belum ramai. Spongebob main walk-in je. Tapi kalau korang nak datang time peak better reserved dulu. Sebab bila Spongebob datang tengok banyak meja dah reserved. Nasib baik ada untuk Spongebob.

So piihan laut ada tapi tak la banyak mana. Udang, Ketam, Sotong, Kepah and ada few. Tak ambik gambar pulak. Sos ada 5 pilihan kalau tak salah. Spongebob suruh dia recommend je semua sos tu untuk semua makanan Spongebob. Yang kuning tu lemon, terbaik.

Harga seperti tertera dibawah. Agak mahal dan kurang berbaloi untuk Spongebob. Tapi maybe you pay for the environment la kan. Sinki dekat dengan toilet, so in term of hygiene masih boleh improve. Sebab korang makan shell out mesti dengan tangan kan. cuci tangan ada toilet rasa cam x hygiene lak. Tapi meja, lantai semua bersih.

Harga Ocean Hauz Bandar Baru Bangi

So kesimpulannya, kalau korang kaya boleh pergi selalu. Kalau x berapa nak kaya, try sekali cukup lah. aha. Usha tempat lain pulak kot..