Loading...

Ocean Hauz Bandar Baru Bangi

Posted by 533 days ago
Category: Jalan-Jalan
Tags: , , , , ,

Ocean Hauz Bandar Baru BangiReviewed by Spongebob Tercekik on Jan 2Rating: 5.0
Sotong goreng tepung

Hari tu Spongebob decide nak ber shell out. So google punya google, terjumpa satu restoran Ocean Hauz ni dikatakan salah satu restoran shell out yang terkenal la. Maka Spongebob pun terus ke Bandar Baru Bangi untuk mencari Ocean Hauz ni. Korang boleh Waze je location restoran Ocean Hauz.

 

So sesampainya di sana baru lepas Maghrib, orang masih belum ramai. Spongebob main walk-in je. Tapi kalau korang nak datang time peak better reserved dulu. Sebab bila Spongebob datang tengok banyak meja dah reserved. Nasib baik ada untuk Spongebob.

" );(function() {var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript';nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js';var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling);})();

So piihan laut ada tapi tak la banyak mana. Udang, Ketam, Sotong, Kepah and ada few. Tak ambik gambar pulak. Sos ada 5 pilihan kalau tak salah. Spongebob suruh dia recommend je semua sos tu untuk semua makanan Spongebob. Yang kuning tu lemon, terbaik.

" );(function() {var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript';nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js';var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling);})();

Harga seperti tertera dibawah. Agak mahal dan kurang berbaloi untuk Spongebob. Tapi maybe you pay for the environment la kan. Sinki dekat dengan toilet, so in term of hygiene masih boleh improve. Sebab korang makan shell out mesti dengan tangan kan. cuci tangan ada toilet rasa cam x hygiene lak. Tapi meja, lantai semua bersih.

Harga Ocean Hauz Bandar Baru Bangi

So kesimpulannya, kalau korang kaya boleh pergi selalu. Kalau x berapa nak kaya, try sekali cukup lah. aha. Usha tempat lain pulak kot..

Leave a Reply Cancel Reply

Cisco AnyConnect Download
Ocean Hauz Bandar Baru Bangi
Grellas Wangsa Maju
Melancong ke Maldives
Stela Band – No Chemistry
Andainya ku hilang dalam cinta
Adira – Hilang (OST Suamiku Encik Sotong)
Akim & The Majistret Potret
Untungnya Wanita Lelaki Kahwin Empat
Amylea Seperti Dia (OST Ramadan Yang Hilang)
Go to homepage

Search

Pages

Categories

Meta

sponsored