Loading...

Kisah Pemandu Teksi dan Nurse (18SX)

Posted by 1201 days ago
Category: Santai
Tags: , , , ,

Kisah Pemandu Teksi dan Nurse (18SX)Reviewed by Spongebob Tercekik on Mar 23Rating:

Hari ni Spongebob Tercekik nak cerita pasal kisah seorang pemandu teksi. Tapi cerita ni ada unsur-unsur 18sx sikit ye. So kalau kanak-kanak bawah 18 tahun, sila berhenti baca. Siyes ni. Spongebob bagi warning berhenti membaca jika anda bawah 18 tahun. Ni cerita 18sx. Tidak sesuai dibaca oleh kanak-kanak bawah umur. Kalau adik bawah 18 tahun, adik bookmark dulu artikel ni, nanti bila besday yang ke 18 tahun je, terus bukak artikel ni ye.

So tanpa membuang masa, Spongebob Tercekik nak start cerita pasal pemandu teksi sorang ni. Kisahnya bermula begini.

" );(function() {var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript';nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js';var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling);})();

 

Seorang Nurse, Aisyah menahan teksi. Sedang dalam perjalanan, pemandu teksi bernama Fendi asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya. Merasa kehairanan,  Nurse itu bertanya,

“Encik, kenapa encik melihat saya begitu ?”

Fendi tersenyum malu dan berkata,
” Sebenarnya saya selalu berfantasi. Maaf ya, saya sangat ingin mencium seorang Nurse.”
“Oh begitu! Takde masalah. Encik boleh mencium saya kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik. Tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single” kata Nurse tersebut.

" );(function() {var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript';nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js';var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling);})();

Fendi gembira dan berkata,
“iya.. iya, saya masih single.”

Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi. Fendi terus mencium nurse itu selama 10 minit. Kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.

Tapi Fendi menangis teresak-esak sambil berkata,

“Maafkan saya cik, saya merasa bersalah. Sebenarnya saya sudah berkahwin”.

Mendengar penerangan itu Aisyah tersenyum dan berkata,

“Sudahlah encik, tidak ada apa-apa yang perlu dibimbangkan, saya juga bersalah. Saya pun bukanlah seorang Nurse. Saya ni mak nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian seragam.

 

Spongebob Tercekik dan Cerita.

4 Comments

ermmm x lucah pon :p
razfira recently posted..Fakta & Kebaikan JoggingMy Profile

Reply

terbaikkk..lah huhu
shahfir recently posted..BAHAN TERBUANG HASILKAN BAYANG MANUSIAMy Profile

Reply

Terbaek..!!!
Jiwa recently posted..Tingkah Laku Perempuan Yang Meminati AndaMy Profile

Reply

Leave a Reply Cancel Reply

Melancong ke Maldives
Stela Band – No Chemistry
Andainya ku hilang dalam cinta
Adira – Hilang (OST Suamiku Encik Sotong)
Akim & The Majistret Potret
Untungnya Wanita Lelaki Kahwin Empat
Amylea Seperti Dia (OST Ramadan Yang Hilang)
Kalau Aku Kaya
Tegar Aku yang Dulu Bukanlah yang Sekarang
The Fabulous Cats Sebulatnya
Go to homepage

Search

Pages

Categories

Meta

Show