Firman Kehilangan

Sejujurnya ku tak bisa, hidup tanpa ada kamu aku gila. Begitulah lirik lagu Kehilangan oleh Firman. Lagu Firman Kehilangan adalah lagu daripada Indonesia yang Spongebob nak share pada hari ini. Jangan tanya Spongebob siapa Firman? Mana asal usul Firman. Spongebob pun tak tau dan malas nak ambik tau. Mula-mula DJ radio Suria FM tu sebut nama Firman, dalam kepala otak Spongebob yang petak ni terbayang wajah watak Firman dalam cerita Kau Yang Terindah. Ala, cerita yang ada Neelofa tu. Takkan korang tak tengok kot. Tapi tu bukan Firman yang nyanyi lagu  Kehilangan ni tau. Tu nama watak cerita Kau yang Terindah tu je. Kalau korang nak tengok wajah sebenar Firman ni sejujurnya, korang tengok official video Firman Kehilangan disedut khas dari Youtube. Tapi Spongebob lagi hensem dari dia sebenarnya.

 

 

Lagu Firman Kehilangan memang boleh menarik perhatian sesiapa yang mendengarnya walaupun baru first time dengar. Terutama orang yang tengah bercinta tu kan. Ye, korang la.. sape lagi. Lagu tema cinta ni kalau kena dengan muzik nya memang layan. Jiwa pulak tengah bergelora mengingatkan kekasih hati. Memang layan la. Dalam hati ada taman kan. Lagu Firman Kehilangan ni sebenarnya dah lama jugak wujud, cuma mungkin baru nak popular kat Malaysia kot. Overall lagu Firman Kehilangan ni memang sedap dan best untuk korang layan.

 

So macam biasa, Spongebob dah sediakan lirik lagu Firman Kehilangan berserta link download mp3 Firman Kehilangan untuk korang sedut.

 

Lirik Firman – Kehilangan

Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita
Takkan ku sia-siakan kamu lagi

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila

Takkan ku sia-siakan kamu lagi
Takkan ku sia-siakan kamu lagi

 

Link Download Mp3 Firman РKehilangan

Link Mediafire: Firman – Kehilangan

 

Bila Spongebob Tercekik Menyanyi