Cinta Muka Buku

Pernah dengar lagu cinta muka buku najwa latif tu? Hari ni Spongebob Tercekik nak cerita sambil bernyanyi pasal ending atau penghujung lagu Cinta Muka Buku tu.  kira macam keseinambungan daripada lagu Cinta Muka Buku. Tajuk lagunya Putus di Twitter.

Kenapa twitter? Sebab kalau dah main facebook takkan tak main twitter kan. Begirulah pendapat pencipta lagu ni Encik Mimpi. Yup, bukan Spongebob Tercekik yang buat. Spongebob dengar dan nyanyi semula je. Pastu share dengan pembaca untuk kita nyanyi sama-sama.

Cerita panjang-panjang pun tak guna. Korang dengar sendiri la ye. Lagu ni memang best dan kreatif. Serius tak rugi 2 minit 23 saat korang tu. Lebih kurang 1 per 48 je daripada masa yang korang habiskan untuk usha balak-balak macho dan awek-awek cun kat facebook tu. Dengar la.

Jom menyanyi bersama Spongebob Tercekik