• Twitter
  • Twitter
  • RSS Feed

Jalan-Jalan

Ocean Hauz Bandar Baru Bangi

Ocean Hauz Bandar Baru Bangi

Hari tu Spongebob decide nak ber shell out. So google punya google, terjumpa satu restoran Ocean Hauz ni dikatakan salah satu restoran shell out yang terkenal la. Maka Spongebob pun […]

Melancong ke Maldives

Melancong ke Maldives

Melancong ke Maldives. Ini topik hari ini yang dirembat khas daripada seorang penulis yang tak dikenali. Dia nak share sangat, mari Spongebob tolong sharekan kisahnya melancong ke Maldives 4 hari […]

Iskandar Malaysia Information Centre (IMIC)

Iskandar Malaysia Information Centre (IMIC)

Hari ni nak cerita ilmiah sikit. Iskandar Malaysia korang tau tak? haa.. Kalau tak tau jahil ilmu tu namanya. Pengetahuan am tu. Sebagai penduduk Malaysia korang mesti la tau kan. […]