• Twitter
  • Twitter
  • RSS Feed

Isu dan Informasi

Politik – BN atau Pakatan?

Politik – BN atau Pakatan?

Umno, Pas, PKR, DAP yang mana korang sokong? Fuhhh, hari ni Spongebob cerita pasal politik la. Ganas dan panas tak? hehe. So, sebelum korang baca post tentang politik macam ni, […]

Telekom Malaysia Jobstreet Career Fair

Telekom Malaysia Jobstreet Career Fair

Jobstreet career fair siapa pernah pergi? Kalau korang pergi jobstreet career fair tu, pernah pergi tak booth Telekom Malaysia? Post kali ni berkenaan dengan Telekom Malaysia atau ringkasnya TM di […]

Gangnam Style Haram?

Gangnam Style Haram?

Gangnam style haram satu lagi isu yang dibangkitkan ketika ini. Gangnam Style yang berasal dari Korea menjadi satu ikutan ramai baru baru ini. Kira macam jadi satu fenomena baru jugak […]

SAYS Malaysia (says.my) Scam?

SAYS Malaysia (says.my) Scam?

Spongebob rasa mesti ramai tahu Says Malaysia (Says.my) ni kan? Kalau tak tau, dia macam ChurpChurp. Yang ramai orang iklan kat FB, lepas tu bila kita klik, orang yang bagi […]

BERSIH – Bodohnya Orang Melayu

BERSIH – Bodohnya Orang Melayu

Pertama sekali Spongebob Tercekik nak mintak maaf kepada sesiapa yang terasa dan kekasaran bahasa yang bakal terjadi disebabkan post ni dihasilkan ketika bengang yang tahap melampau dalam diri Spongebob kepada […]

Page 1 of 212