Qanda Cinta Yang Sempurna

 

Andainya ku hilang dalam cinta, Suluhkanlah aku dengan rasa yang sempurna. Camtu la bunyinya chorus lagu Qanda Cinta yang Sempurna. Lagu yang Spongebob nak share lirik lagu dan mp3 untuk korang semua hari ini. Lirik lagu Qanda Cinta yang Sempurna disediakan di bawah bersama dengan link download mp3 Qanda Cinta yang Sempurna. Kalau korang tak pasti lagu Cinta yang Sempurna ni macam mana, best ke x best, korang boleh dengar official video lagu Qanda Cinta yang Sempurna diimport khas daripada youtube.

 

 

Lirik Qanda – Cinta Yang Sempurna

Setiap kata yang terungkap
Umpama alasan tak bernoktah
Mengapa dugaan melanda
Engkau dan aku
Setiap bicara kan layu

Hilang dimana
Selalu dicemar
Ungkapan yang berbisa
Tak sanggup lagi ku sengsara
Engkau dan aku
Harapan agar terus bersama
Dan ku tak mahu berpisah

Andainya ku hilang dalam cinta
Suluhkanlah aku
Dengan rasa yang sempurna
Di dalam gelapku
Dan terus bersama dakapanmu
Cinta yang sempurna

Hilang dimana
Selalu dicemar
Ungkapan yang berbisa
Tak sanggup lagi ku sengsara

Engkau dan aku
Harapan agar terus bersama
Dan ku tak mahu berpisah

Andainya ku hilang dalam cinta
Suluhkanlah aku
Dengan rasa yang sempurna
Di dalam gelapku
Dan terus bersama dakapanmu

Seandainya ku hanyut dalam cinta
Pautkan ku senyum yang sempurna
Tuk hiasi sepanjang nafasku
Dan bisa ku merasakan cinta
Cinta yang sempurna
Andainya ku hilang dalam cinta
Suluhkanlah aku
Dengan rasa yang sempurna
Di dalam gelapku
Dan terus bersama dakapanmu

Seandainya ku hanyut dalam cinta
Pautkan ku senyum yang sempurna
Tuk hiasi sepanjang nafasku
Dan bisa ku merasakan cinta
Cinta yang sempurna
Cnta yang sempurna
Cinta yang sempurna

 

Link Download Mp3 Qanda – Cinta Yang Sempurna

Link Mediafire: Qanda – Cinta yang Sempurna

Bila Spongebob Tercekik Menyanyi