ramlah ram caprice 5 minit

Ramlah Ram ft Caprice 5 minit lagu yang spongebob nak share hari ni.Lagu 5:00 minit ni lagu yang rancak boleh dikategorikan pop kot. Ramlah Ram siapa tak kenal kan. Caprice ni yang rap kan lagu ni. Nama Caprice ni baru gak Spongebob dengar. Tapi jangan tanya spongebob siapa Caprice ni.  Spongebob pun kurang pasti siapa Caprice ni sebenarnya.

 

Lagu 5 minit adalah dari album Aspirasi Hati oleh Ramlah Ram. Composer lagu 5 minit ialah ID Mifzal sama dengan composer lagu Ramlah Ram ft Sleeq Sesaat Kau Datang. Lirik lagu 5 minit ditulis oleh BAM Ariz.

 

Lagu 5 minit ni berbaloi untuk korang dengar. Memang menarik. Dengan rentak nya yang catchy, mampu menarik minat warga muda termasuk golongan kanak-kanak untuk menyanyi bersama. Overall Spongebob suka lagu 5 minit Ramlah Ram feat Caprice ni. Lirik bagus, cuma Spongebob tak faham kenapa lirik bahagian Caprice terasa merapu dan mengarut. Boleh kata lari topik la. Tak kena dengan lirik 5 minit bahagian Ramlah Ram nyanyi.

 

Apa pun, bawah ni ada lirik 5 minit Ramlah Ram ft Caprice untuk kita layan bersama, disertakan dengan link download Ramlah Ram feat Caprice 5 minit untuk korang download. So enjoy..

 

p/s: Ejaan sebenar tajuk lagi ni adalah 5:00 minit bukan 5 minit. Tapi sebab Spongebob orangnya agak pemalas, so kita pendekkan je 5:00 minit jadi 5 minit. Dulu cikgu math kan dah ajar, 0 selepas titik di belakang tak bermakna apa-apa. Matematik tajuk apa tah.. arithmetic kot.

 

Lirik Ramlah Ram ft Caprice – 5:00 Minit

(Caprice)
Good evening
Sayang
Its your boy C to the P
And I got 5 minutes, right about now
We got Ramlah Ram right next to me,
Let’s go

(Ramlah Ram)
Seandainya cinta ini bisa membahagiakan
Pastinya dunia ini akan ku miliki
Walau ku tidak mampu untuk meluahkan
Harapan cintaku ada dihati mu

Seharusnya aku dapat diberi peluang
Untuk menyayangimu sepenuh hati
Mungkinkah kau kan terima ku seadanya
Kerna ku belum tahu kau mencintaiku

(Caprice)
Yeah..yeah..yeah
What’s up girl, it’s your boy
Young hovo, so far and I’m trying get closer
If friends talk, ain’t that great
Wait a minute girl, I believe in fate
From the day when we met
Day when you left
I’ve been thinking about you
Every day day day

Siang malam ku menunggu
Kau buat ku huru hara
Really wanna hola hola
Bila nak manja manja, wow

(Ramlah Ram)
Oh sayang kini engkau perlu tahu
Ku tak ingin menjadi pemuja rahsia
Mencintaimu satu saat yang bermakna
Ku menanti lafaz cinta tiga kata

Andai kau sang pencinta wanita
Kau pasti kan dapat melihat aku dimata mu
Jujurnya adakah kau sudah berpunya
Membiarkan hatiku dalam dilemma

(Caprice)
Sebenarnya Caprice dah… lama

(Ramlah Ram)
Tiba waktu saat kunanti akhirnya pasti
Kau lafazkan cinta seribu pengertian
Lima minit yang ku tunggu saat bermakna
Kau kini menjadi milikku selamanya

Oh sayang kini engkau perlu tahu
Ku tak ingin menjadi pemuja rahsia
Mencintaimu satu saat yang bermakna
Ku menanti lafaz cinta tiga kata

Andai kau sang pencinta wanita
Kau pastikan dapat melihat aku dimata mu
Jujur nya adakah kau sudah berpunya
Membiarkan hatiku dalam dilema

(Caprice)
There’s nobody else like me
Most likely and not like me
They are four maybe three
Take your two when I really got one

Eyyo sayang jangan bimbang

Antara bintang-bintang
Dikau saja yang berkilauan
Ku sentiasa di awan nano nano,

Yeah I know,
keangkasa,
I follow,
So we should get together
And pretend there’s no
Tomorrow tomorrow

(Ramlah Ram)
Oh sayang kini engkau perlu tahu
Ku tak ingin menjadi pemuja rahsia
Mencintaimu satu saat yang bermakna
Ku menanti lafaz cinta tiga kata

Andai kau sang pencinta wanita
Kau pasti kan dapat melihat aku dimata mu
Jujurnya adakah kau sudah berpunya
Membiarkan hatiku dalam dilema

(Caprice)
Sayang jangan kau bimbang
Antara bintang-bintang
Sayang jangan kau bimbang
Antara bintang-bintang

Ramlah Ram and my name is C to the P

 

Link Download Mp3 Ramlah Ram ft Caprice – 5:00 Minit

Link Mediafire: Ramlah Ram feat Caprice – 5:00 Minit

 

Bila Spongebob Tercekik Menyanyi.